Subiect: Stilul "Trendsetter" Sam Mai 07, 2011 8:14 pm
Trendsetter – stil si creativitate
Trendsetter nu înseamna sa te îmbraci cu hainele care sunt la moda ci sa adaugi personalitate tinutei.
Definitia trendsetter-ului este persoana care creeaza un nou trend sau este prima care adopta un stil, accesoriu sau element vestimentar. Pentru a fi de fiecare data cu un pas în fata,din punct de vedere stilistic necesita multa munca si documentare. Când adopti o anume tinuta înseamna ca vrei sa scapi din anonimat încercând sa porti ceva de care te-ai plictisit sa vezi si la alti.
Trendsetteri îsi cumpara haine pe care lumea înca nu le are, îsi fac la comanda dupa propria creativitate sau se folosc de accesorii dupa propriul stil. Multe staruri sunt considerate trendsetteri fara sa arate ridicoli doar ca ai sunt primi care aleg materiale, culori si stiluri noi .
Trendsetterul este acea persoana care reuseste sa se tina de stilul personal în asa fel încât sa fie apreciat de cei din jur. Chiar daca nu este agreat de toti el îsi urmeaza propriile reguli si reprezinta o sursa de inspiratie pentru alti.
Ca sa devii un trendsetter nu trebuie sa stai toata ziua sa te gîndesti cum sa lansezi un trend nou. Trebuie doar sa identifici unul existent si sa-l ridici la un alt nivel.
Trei exemple de trendsetteri sunt Johnny Deep, Kanye West si Ed Westwick, celebrul actor din serialul Gossip Girl, are un simt aparte în ceea ce priveste moda.
Sa nu-ti fie niciodata frica sa îti exprimi personalitatea prin stilul tau!
Mircea
Rang:Founder
Subiect: Re: Stilul "Trendsetter" Sam Mai 07, 2011 8:24 pm
Original
arti
Rang:Membru
Subiect: Re: Stilul "Trendsetter" Sam Mai 07, 2011 8:35 pm
Exact asta si inseamna "trendsetter" sa fii original,cu bani poti cumpara moda,dar stilul trebuie sa ti-l faci tu!!
AlStar
Subiect: Re: Stilul "Trendsetter" Lun Mai 09, 2011 7:26 am
asta-mi pare ceva de genu: "hm..cu ce Cenzurat' sa ma imbrac...?!?? aa..stiu! inchid ochii si aleg la intamplare :D"
:)) Probabil de asta e si fain...
arti
Subiect: Re: Stilul "Trendsetter" Lun Mai 09, 2011 8:32 am